C-week21: vier dagen volop inspiratie voor de communicatieprofessional

Cweek21_aankondiging_705x220px_zonder-bestelinfo.pngdinsdag 06 april 2021 12:42

Dit jaar organiseert Logeion niet één dag C-day, maar vier dagen C-week! We gaan maar liefst vier dagen online met het nieuwe concept: C-week, het nationaal congres voor communicatieprofessionals. Dompel je van 21 tot en met 24 juni tijdens C-week21 onder in het thema Future Forward. We zenden C-week uit vanaf een bijzondere locatie in een geheel zomerse stijl. En omdat Logeion dit jaar haar 75-jarig bestaan viert, pakken we groots uit. Zet 12 april in je agenda, want dan start de kaartverkoop!

Door de redactie

Tijdens C-week21 kun jij iedere dag een topcollege bijwonen en zijn er verschillende inspiratiesessies van bekende (en minder bekende) vakgenoten te volgen. De Communicatietrends 2020-2021 van Logeion komen uitgebreid aan bod en we hebben nog een aantal leuke verrassingen in petto om er een bijzondere week van te maken, waar jij online bij kunt zijn. De CommunicatieProfessional 2021 (voorheen bekend als Verkiezing van Communicatieman/vrouw van het Jaar) en het CommunicatieTalent 2021 worden ook tijdens deze week bekendgemaakt. Kortom, we zorgen voor volop inspiratie, zodat jij weer helemaal up-to-date bent van alle ontwikkelingen en trends in het vak en weer een vol jaar vooruit kunt!

Belangrijk om alvast in je agenda te zetten: 21 t/m 24 juni 2021. Want als communicatieprofessional die zijn vak serieus neemt, kan je C-week21 natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan! Het programma en de invulling is binnenkort bekend. Houd vooral je mailbox in de gaten, want vanaf 12 april gaan de tickets in de verkoop op www.cday.nl.

Extra voordelig
Ben je nog geen lid van Logeion? Maak dan gebruik van een combideal ticket. Zo kun je met korting deelnemen aan C-week21 en word je voor een bijzonder voordelig tarief lid van Logeion. Vanaf 12 april is ook het combideal ticket te verkrijgen op www.cday.nl.

« Terug

Reacties op 'C-week21: vier dagen volop inspiratie voor de communicatieprofessional'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.