Bekijk derde aflevering in serie The Peer Review over gedrag

The Peer Review aflevering 3 705x220jpg.jpgwoensdag 24 februari 2021 10:36

Of communicatie nu écht gedrag verandert? We zoeken het uit samen met IDTV in de nieuwe aflevering van serie The Peer Review. De derde aflevering staat online en gaat over het thema gedrag. In deze aflevering spreken we met vakgenoten over rationeel en irrationeel gedrag, gehoord worden, mensen motiveren en wat wel en niet werkt bij gedragsverandering… Bekijk de aflevering!

Door de redactie

« Terug

Reacties op 'Bekijk derde aflevering in serie The Peer Review over gedrag'

Ewalt Pol
Geplaatst op: 02-03-2021 10:43
Ik zie dit nu voor het eerst, fijn format, vooral omdat het vanuit verschillende disciplines wordt bekeken. Heerlijk relativerend over wat communicatie kan bereiken als het over gedragsverandering gaat. Deze reeks mogen jullie wel wat meer aanjagen want de views zijn bar weinig op youtube dat moeten er meer kunnen zijn.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.