Gezocht: tips voor de Verkiezing Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent van het Jaar

Comverkiezing_algemeen_705x220dinsdag 09 maart 2021 14:06

Wie mag zich in 2021 de Communicatieman of -vrouw van het Jaar noemen? En wie gaat er met de prijs voor CommunicatieTalent van het Jaar vandoor? De zoektocht is van start! Logeion zoekt ook dit jaar naar spraakmakende, inspirerende en vernieuwende communicatieprofessionals die zich afgelopen jaar hebben onderscheiden. Wie heeft volgens jou zijn of haar stempel gedrukt op een landelijke of regionale campagne, een evenement of een intern verandertraject? Wie weet op een originele manier in te spelen op de actualiteit? Wie maakt naam met een creatief communicatieproject? Tip hem of haar of geef je nu op!

Door de redactie

Herken jij iemand in het bovenstaande? Twijfel niet en vul het tipformulier in. Of geef jouw project direct op. De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 21 juni tijdens de opening van de C-week. Meer informatie over de verkiezingen vind je op de website.

« Terug

Reacties op 'Gezocht: tips voor de Verkiezing Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent van het Jaar'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.