Vakblad C thuis ontvangen of digitaal lezen?

Vakblad C in winter 705x220.jpgwoensdag 10 februari 2021 10:16

De meesten van ons werken al een tijd vanuit huis. Ontvang jij daardoor het magazine niet meer? Wijzig dan nu je adresgegevens. Je ontvangt dan het eerstvolgende magazine, dat begin maart verschijnt, bij jou thuis in de brievenbus. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen voor duurzaam en vakblad C digitaal lezen. Leden vinden - minimaal binnen twee weken na uitgave, maar vaak veel eerder - vakblad C online op www.logeionline.nl. Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van het communicatievak! 

Door de redactie

Ontvang het magazine thuis
Door in je profiel je postadres te wijzigen naar je huisadres, ontvang je de volgende keer het magazine bij jou thuis. Voer je deze wijzigingen door voor 16 februari, dan valt begin maart de eerstvolgende editie bij jou thuis in de brievenbus. Direct wijzigingen doorvoeren? Log meteen in!

En als je dan toch je gegevens in wijzigt, bekijk dan vooral even of al jouw voorkeuren nog goed staan in je profiel. Vanwege de AVG-wet zijn we genoodzaakt om met regelmaat door ons systeem te gaan en alle gegevens up-to-date te houden. Wat dit voor jou betekent, lees je hieronder.

Logeion mag jou niet zomaar e-mailen met nieuws, belangrijke updates, aanbiedingen en uitnodigingen om je als eerste aan te melden voor een kennissessie. Tenzij je ons hiervoor toestemming hebt gegeven. Mocht je dit niet eerder hebben ingevuld, dan heeft Logeion dit automatisch allemaal uitgevinkt.

  • Ben je lid van Logeion? Je ontvangt als lid dan wel standaard de nieuwsbrieven Tweekly en Live!, maar andere mooie aanbiedingen, cadeaus en oproepen ontvang je dan niet meer.
  • Ben je geen lid van Logeion, dan is automatisch alles uitgevinkt. Op deze manier blijf je dus niet als eerste op de hoogte van relevante onderzoeken en ontwikkelingen in het vak. Daarnaast mis je extra informatie, aanbiedingen en cadeaus die Logeion regelmatig deelt met haar leden of volgers, zeker nu we 75 jaar bestaan. Ook weet je niet als eerste welke nieuwe kennisbijeenkomsten online staan. En mis je de mogelijkheid om te aan te melden voordat een bijeenkomst vol is. Zonde, zeker nu voor sommige online bijeenkomsten een limiet moet worden ingesteld.

Dus: hoe kun je dit wijzigen? De wijzigingen kun je doorgeven in jouw profiel op de website door in te loggen op je account (rechts bovenaan). Bij het kopje voorkeuren selecteer je wat je wilt blijven ontvangen.

Zie hieronder de afbeelding voor het aangeven van jouw voorkeuren:
voorkeuren.jpg


Lees het magazine digitaal

Bij het onderdeel 'Exclusieve content' op Logeionline vind je de laatste C onder de noemer 'Vakblad C 2021' terug. Download de C en lees hem digitaal.

« Terug

Reacties op 'Vakblad C thuis ontvangen of digitaal lezen?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.