Schrijf jij jezelf de C in?

Verhalenwedstrijd 75 jaar 705x220.jpgdinsdag 09 februari 2021 16:50

Omdat Logeion dit jaar 75 jaar bestaat, maken we van een editie van onze C - die vlak voor de zomer uitkomt - een speciaal en dubbeldik nummer. En we bieden onze leden de mogelijkheid om een plekje in deze C op te eisen. Dat doen we door de leden uit te dagen in een leuke schrijfwedstrijd. Wat moet je doen? Schrijf een verhaal van maximaal 800 woorden over één van de communicatietrends van Logeion. Dat mag een persoonlijk verhaal zijn of een vakinhoudelijk verhaal. Zo lang het maar prikkelt en inspireert. Een vakkundige jury, onder leiding van Sander Grip (hoofdredacteur van C), zal de inzendingen beoordelen en de vijf mooiste, beste verhalen belonen met een cadeaubon van €75 en eeuwige roem door plaatsing van het verhaal in het dubbeldikke zomernummer van C.

Door de redactie

Dus: pak die pen, computer of laptop en stuur je verhaal naar info@logeion.nl o.v.v. Sander Grip. Inzenden kan tot uiterlijk 14 mei. En ben je geen lid van Logeion, en wil je wel meedoen? Lid worden is heel eenvoudig!

Een kleine opfrisser, de Communicatietrends 2020-2021 zijn:

Communicatie Trends 2020 - Infographic.png


En hier vind je meer informatie over de Communicatietrends 2020-2021. Veel schrijfplezier!

« Terug

Reacties op 'Schrijf jij jezelf de C in?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.