Wat betekent de Brexit eigenlijk voor jou?

Brexit foto.jpgwoensdag 13 januari 2021 09:35

Beelden zeggen veel in communicatie, zo niet alles. Rijen vrachtwagens bij de grenzen, een blauw beest dat overal in de media opduikt en een jubelende Boris Johnson: Brexit is een feit. De Europese Unie heeft per 1 januari 2021 een apart handelsakkoord met het Verenigd Koninkrijk. Wat betekent dat eigenlijk voor ons en voor jou, in de dagelijkse praktijk?

Door de redactie

Berichten over het door de Britten geannuleerde Erasmus-uitwisselingsprogramma hebben vast al vele studenten teleurgesteld. Heb jij zelf te maken met voorziene of onvoorziene gevolgen van Brexit? Of, heb je vanuit het vak of jouw dagelijkse praktijk vragen over de communicatie over Brexit en de gevolgen ervan?

Op maandag 25 januari a.s. vanaf 16.00 uur kun je in het webinar 'Crash Course Brussel - Hoe werkt het in de Europese Unie?', die (en vele andere) vragen stellen aan twee deskundigen van topniveau: Caroline Nagtegaal (lid van het Europees Parlement, RENEW) en Mendeltje van Keulen (lector Changing Role of Europe, Haagse Hogeschool). Zij zullen, onder gespreksleiding van moderator Adwin Peeks (Van Belang & Partners) ingaan op het Europese besluitvormingsproces, de verschillende spelers daarin en hoe je als professional of als burger invloed kan uitoefenen. Concrete voorbeelden uit de praktijk en natuurlijk Brexit komen aan bod. Na de inleidingen is er volop ruimte om jouw vragen te stellen. 

« Terug

Reacties op 'Wat betekent de Brexit eigenlijk voor jou?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.