Zeg je reputatiemanagement, zeg je Cees van Riel

Lanscape Cees van Riel 705x220.jpgdinsdag 08 december 2020 20:07

Naast zijn onderzoekswerk aan de Erasmus universiteit in Rotterdam adviseert emeritus professor Cees van Riel ook bedrijven en non-profit organisaties op het gebied van reputatiemanagement. Het is inmiddels een bijzondere traditie geworden dat Cees ieder jaar een gastcollege voor Logeion geeft over de nieuwste inzichten op het gebied van reputatiemanagement. Het college staat inmiddels gepland voor 12 januari en dit jaar niet in de collegezaal van de Erasmus Universiteit maar online.

Door de redactie

Op dinsdag 12 januari 2021 deelt Cees van Riel zijn visie over hoe reputatiemanagement er in 2030 uit gaat zien, waarna hij samen met ervaren vakgenoten Hans Koeleman en Jeroen Overgoor online in discussie gaat met de deelnemers. Wil jij het jaar goed starten en de nieuwste inzichten op het gebied van reputatiemanagement op doen? Meld je dan aan voor het online college.

« Terug

Reacties op 'Zeg je reputatiemanagement, zeg je Cees van Riel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.