Collectieve zorgverzekering voor zelfstandig ondernemers

Zorg dokter 705x220.jpgdinsdag 08 december 2020 19:41

Onze partner Platform Zelfstandig Ondernemers (PZO) heeft bij de zorgverzekeraars interessante collectiviteitskortingen, extra gratis diensten en modules voor zelfstandige professionals geregeld. Zo kun je tot wel 5 procent korting krijgen op je basisverzekering, 10 procent korting op je aanvullende verzekering en gebruikmaken van gratis ondernemersdiensten en modules. Neem een kijkje of een collectieve zorgverzekering voor jou loont.

Door de redactie

Waar moet je op letten?
De verschillen tussen verzekeraars komen vooral tot uiting in de extra’s die zij aanbieden. Uiteraard is dat niet voor iedereen interessant en ligt dat helemaal aan je eigen situatie. Vergelijken loont dus. Heb je een verzekeringspakket gevonden dat bij je past? Stap je vóór 31 december 2020 over, dan zorgen zij dat jouw huidige zorgverzekering wordt opgezegd. Bekijk alle verzekeringen van PZO.

Zorgverzekeraars PZO collectieve verzekeringen.jpg


PZO: partner van Logeion
Ben je zzp’er en Logeion-lid, dan kun je tegen een zeer aantrekkelijk tarief lid worden van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO). PZO is de grootste landelijke onafhankelijke belangenbehartiger voor zzp’ers. Het reguliere PZO-lidmaatschap bedraagt €135,00 per jaar excl. btw. Als Logeion-lid betaal je slechts €29,99* per jaar, excl. btw.

« Terug

Reacties op 'Collectieve zorgverzekering voor zelfstandig ondernemers'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.