Blijven leren in 2021 dankzij de programmering van Logeion

Kennis Zenden Uitzenden Satellietschotel 705x220.jpgdinsdag 08 december 2020 19:12

Een leven lang leren als professionele opdracht? Dat spreekt bijna vanzelf. Logeion zal ook in 2021 weer alles op alles zetten om het leren van elkaar mogelijk te maken. Tijdens online kennissessies of in kleine groepen op locatie belichten bekende en minder bekende vakgenoten de volle breedte van het vakgebied, van Reputatiemanagement tot Interne communicatie bij verandering en Public Affairs. Online colleges volgen van Cees van Riel, Monica Wigman of Arco Timmermans? Een CrashCourse Digitaal versnellen bijwonen? Werken aan je skills op het gebied van woordvoering met Youssef Eddini? Aan jou de keuze.

Door de redactie

Of het nu gaat om de Logeion-communicatietrends verbinden met je vakspecialisme, actuele vraagstukken bekijken vanuit een communicatieperspectief of dat je wil werken aan je vaardigheden? Het kan allemaal. Maar je kan ook zelf een onderwerp agenderen en oppakken. Een Comm-Lab onder Logeion-vlag is zo gestart. Logeion is (en blijft!) een vereniging waar actieve leden de ruimte krijgen om het vak verder te brengen en collega’s te inspireren. Blijf in 2021 de programmering in de gaten houden! En… kijk nu alvast even in de agenda op de website, het jaar is nog niet om. 

« Terug

Reacties op 'Blijven leren in 2021 dankzij de programmering van Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.