Je bent van harte welkom!

Nieuwjaarsbijeenkomst afbeelding 705x220.jpgdinsdag 08 december 2020 16:57

Inmiddels is het een traditie: de Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst. Een mooi moment aan het begin van ieder jaar om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk het glas te heffen. Dit jaar is het een extra speciaal jaar. Want voor het eerst een digitale nieuwjaarsbijeenkomst en Logeion bestaat 75 jaar! Joep Schrijvers (schrijver van managementboeken) o.a. bekend van ‘Hoe word ik een rat?’ trakteert ons op een intermezzo met een knipoog over het toepasselijke thema: Communicatie in bange dagen. Leden zijn van harte welkom om op 7 januari het jaar 2021 in te luiden!

Door Yvonne van Vliet

Onze voorzitter Wieneke Buurman trapt de digitale nieuwjaarsbijeenkomst af. Ze licht de plannen en ontwikkelingen voor het vak en de vereniging toe. Waarna Joep Schrijvers (schrijver van managementboeken) o.a. bekend van ‘Hoe word ik een rat?’ ons trakteert op een intermezzo met een knipoog over het toepasselijke thema: Communicatie in bange dagen. Dit allemaal onder leiding van 'master of ceremony' en directeur van Logeion: André Manning.

Communicatie in bange dagen
Wat een jaar! En we zitten er nog helemaal in: corona. De wereld kwam tot stilstand en alles moest opnieuw overdacht en soms opnieuw uitgevonden worden. De mobiliteit,  logistiek, ketens, voorraden, onderwijs, zorg, sociale contacten, leiderschap en natuurlijk communicatie. Iedereen kon meemaken wat communicatie in een globale crisis is, als zender, als ontvanger. En iedereen heeft daar wel zo haar of zijn gedachten over.

Joep Schrijvers deelt zijn gedachten aan de hand van de conceptuele drieslag: kritieke, getemde en 'wicked' problemen. Hoe definieerden de experts, de overheden en de burgers de bange coronadagen? En wat betekende dat voor de communicatie? Vervolgens heffen we digitaal met elkaar het glas op het nieuwe jaar. We hopen op 7 januari samen met jou 2021 in te luiden. Ben je erbij?

Aanmelden
Meld je direct aan! De bijeenkomst is exclusief voor Logeion-leden en gratis.

« Terug

Reacties op 'Je bent van harte welkom!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.