Gezocht: Programmamanager voor Young Logeion

YL-bestuur nov 2020 705x220.jpgwoensdag 25 november 2020 09:32

Young Logeion is op zoek naar een fantastische programmamanager. Als programmamanager zorg je dat er ongeveer 8 bijeenkomsten per jaar worden georganiseerd: webinars, enter-the-firms, workshops over persoonlijke ontwikkeling, borrels, vakinhoudelijke events en een waanzinnige studiereis. Je bent verantwoordelijk voor een divers programma-aanbod voor onze leden en maakt onze events samen met het bestuur tot een groot succes.

Door de redactie

Wie zijn wij?
Young Logeion is het netwerk voor studenten en starters in communicatie tot dertig jaar. Ons doel is om jonge vakgenoten te verbinden, met elkaar en met het vak. Dat doen we elk jaar met inspirerende events, ons buddyprogramma en een internationale studiereis. En natuurlijk door af en toe een biertje met elkaar te drinken. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter, sponsormanager en bestuurslid externe relaties. Als bestuur komen we één keer per maand bij elkaar en werken we tussendoor aan onze eigen plannen. Onze vergaderingen zijn niet alleen efficiënt, maar ook erg gezellig.

Waar ga jij voor?
Als programmamanager coördineer je alle evenementen van Young Logeion. Zo maak je samen met vier gedreven bestuursleden een jaarprogrammering, die aansluit op de behoefte jonge communicatieprofessionals. Je zoekt samen met het bestuur inspirerende sprekers en bedrijven voor digitale en fysieke evenementen. Daarnaast zorg je samen met een ander bestuurslid dat de bijeenkomst van begin tot eind goed verloopt. Je verzorgt de aankondiging op onze website en coördineert het verzenden van de digitale uitnodigingen. Tijdens de evenementen zorg je dat alles op rolletjes loopt en dat onze leden met interessante inzichten en een goed gevoel naar huis gaan. Na de bijeenkomst zorg je dat deelnemers hun feedback geven en met deze feedback zorg je er natuurlijk voor dat het volgende event nóg beter wordt. Ook kan je met het bestuur aan de slag met eigen initiatieven waar jijzelf enthousiast van wordt.

Ons ideale nieuwe bestuurslid is…  

  • een young professional met een eindeloze energie om onze leden aan ons te binden met een prikkelend programma-aanbod
  • een creatief en enthousiast persoon die er niet voor terugdeinst om namens Young Logeion contact op te nemen met gave sprekers, bedrijven en locaties
  • dé organisator van digitale en fysieke events
  • een mid-twintiger die binnen nu en twee jaar niet ouder wordt dan 30 jaar
  • bereid om zo’n zes uur per week te knallen om samen met de andere bestuursleden events te organiseren en mooie plannen voor Young Logeion uit te werken
  • lid van (Young) Logeion of bereid dat te worden

Herken jij jezelf hierin? Dan kijken we uit naar jouw reactie!
Laat ons weten wie je bent en waarom jij de nieuwe programmamanager van Young Logeion wilt worden. Als bestuur werken we erg resultaatgericht: kom in je sollicitatie met concrete ideeën. We ontvangen jouw motivatie en cv graag uiterlijk vrijdag 18 december via young@logeion.nl.

Meer weten?
Wil je meer informatie over de functie van programmamanager? Onze huidige programmamanager Rinske Schouls beantwoordt met veel plezier jouw vragen via schouls@podium.nl of 06-21321668.

« Terug

Reacties op 'Gezocht: Programmamanager voor Young Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.