Vakgenoten aan het woord – Communiceren in Coronatijd

Tv-serie-afl1-705x220.jpgdinsdag 10 november 2020 10:48

"Nu kunnen we laten zien dat we relevant zijn." Dat is een uitspraak van één van onze vakgenoten uit de vierdelige videoserie: Communiceren in Coronatijd. In deze serie komen vijf professionals aan het woord over wat de crisis met ons vak doet. Monique Wilson (gemeente Amsterdam), Iris Reshef (NS), Arjen Boukema (ING), Renata Verloop (specialist overheidscommunicatie) en Andy Wiemer (ProRail) vertellen over hoe trots ze zijn op het vak, wat communicatie bijdraagt in deze tijd en welke veranderingen de crisis teweeg heeft gebracht. In de maand november delen we iedere week een nieuwe aflevering.

Door de redactie

Deze videoserie is een co-productie van Logeion en Studio Dokter De Graaf.
In de eerste aflevering komen vijf vakgenoten aan het woord. Zij delen hun ervaring en kennis over het communiceren in Coronatijd. Het zijn unieke en ongekende tijden

Vind je deze eerste aflevering waardevol? Deel het vooral in je eigen netwerk en help vakgenoten door het delen van deze kennis.

« Terug

Reacties op 'Vakgenoten aan het woord – Communiceren in Coronatijd'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.