Exclusieve content voor abonnees van de Logeion-nieuwsbrief

blog kevin Maarssen.jpgmaandag 09 november 2020 17:06

Het kan je haast niet ontgaan zijn dat op 29 oktober PubCom plaatsvond. En naar aanleiding van het online congres hebben we interessante aanvullende content dat Logeion beschikbaar stelt voor alle lezers. Waardevolle kennis maken we graag voor iedereen beschikbaar. We delen twee presentaties in de vorm van een video die je nu gratis kunt bekijken.

Door de redactie

Zo biedt onze partner Mett een waardevolle video aan over verschillende typen participatiewebsites aan. Mett is een online samenwerkingsplatform en zij faciliteren Logeion bij Logeionline, het online ledenplatform. Jasper Ludolph en Natalie Rohlof bieden je in hun video een kijkje in de keuken van overheden en hun websites.

Generatie Z bereiken vraagt om kennis van deze eigentijdse doelgroep. Het vraagt om een andere manier van communiceren om hen te bereiken. Hoe? Dat kun je zien in de video die onze partner Babbage Company deelt.
« Terug

Reacties op 'Exclusieve content voor abonnees van de Logeion-nieuwsbrief'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.