Laatste kans om bij PubCom20 te zijn!

PubCom20_Alle-sprekers_705x220px.pngwoensdag 28 oktober 2020 07:53

Morgenmiddag is het zo ver… het Nationaal Congres Publieke Communicatie: PubCom20! Met dit online event laat Logeion zien dat het kan: kennisdelen, elkaar inspireren en virtueel ontmoeten. Volop praktijk, volop interactie, volop actualiteit. Met maar liefst 14 break-outsessies, tafelgesprekken, een keynotespreker en de bekendmaking van de Galjaardprijs en de Publieksprijs 2020. Het wordt een inspirerende en leerzame dag voor meer dan 250 vakgenoten over het onderwerp ‘verdeelde samenleving, gedeelde toekomst’. Nog geen ticket? Dit is je laatste kans!

Door de redactie

Keynotespreker Bart Brandsma en dagvoorzitter Inge Wallage trappen de middag af met een interview waar zij in gaan op het wij-zij-denken en hoe je polarisatie kunt kantelen. Vervolgens kunnen deelnemers zich laten inspireren door het tafelgesprek, dat gaat over het zoeken van de verbinding voor een gedeelde toekomst. Aan tafel schuiven Miranda de Vries (Burgemeester van Etten-Leur) Linda Moerland (Extinction Rebellion Nederland) en Bas van den Putte (Hoogleraar gezondheidscommunicatie en onderwijsdirecteur Communicatiewetenschap aan de UvA).

In de middag zijn er twee rondes met in totaal 14 break-outsessies waar deelnemers zich voor kunnen inschrijven. Hiermee stel je zelf je programma samen. Van Communiceren met Generatie Z tot strategisch omgevingsmanagement. Zoals je van ons gewend bent, sluiten we de middag af met de uitreiking van de Galjaardprijs. De winnaar van de Galjaardprijs en de Publieksprijs (waarvoor jij kunt stemmen) maken we bekend.

Feestelijk sluiten we de middag af om vervolgens op een informele manier elkaar te kunnen ontmoeten. We geven de deelnemers een bijzondere ervaring mee die zorgt voor een extra dimensie, omdat het 3D is. Onder het genot van een virtueel drankje kun je vakgenoten weer even ‘echt’ ontmoeten. Want zeg nou zelf, hoe vaak heb jij staan netwerken bij een kampvuur of op het strand tussen de palmbomen? Over dit virtuele eiland worden de volgende ervaringen gedeeld: “Eindelijk zijn we weer even echt bij elkaar.” En ook “Dit voelt het meest als een fysieke bijeenkomst”.


Dit is je laatste kans om het online congres niet te missen! Meld je nog snel aan en laat je onderdompelen met nieuwe ervaringen, ontmoet elkaar en doe nieuwe kennis en inspiratie op.


sponsors_mail4 DEF 27 OKT.jpg

« Terug

Reacties op 'Laatste kans om bij PubCom20 te zijn!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.