Ontknoping Comm-Lab Giro555 nadert

Comm-Lab Giro 555 705x220.jpgdonderdag 15 oktober 2020 15:19

De eerste Comm-Lab nadert zijn ontknoping, twee mannen en één vrouw, allen communicatieprofessionals, gingen aan de slag met het vraagstuk van Giro555. Hoe bereik je binnen 24 uur iedereen in Nederland met een oproep om te doneren aan samenwerkende hulporganisaties via Giro555. Is het ze gelukt om een aanpak te bedenken die werkt? Op dinsdag 3 november kun je de ontknoping van deze Comm-Lab zien en je laten inspireren tijdens het C-Café.

Door de redactie

De uitdaging
Gedurende vijf weken is dit Team Comm-Lab555 aan de slag gegaan met het vraagstuk van Giro 555: binnen 24 uur iedereen in Nederland bereiken met een oproep om te doneren aan de samenwerkende hulporganisaties die hulp verlenen bij rampen ergens ter wereld. Na de kick-off in het webinar met Giro555 analyseerden ze het documentatiemateriaal, genereerden ideeën (gooiden er een aantal weer weg) en werkten oplossingsrichtingen uit. Dit goten ze in één effectieve, haalbare innovatieve en betaalbare aanpak.

Comm-Lab
Snel inspelen op actualiteiten, projectaanpak, verbindingen tussen leden mogelijk maken. Het kan allemaal in een Comm-Lab. Via onze ledencommunity Logeionline geven we leden en organisaties toegang tot de ervaring en denkkracht van onze leden en onze vereniging en stellen we onze expertise beschikbaar. Tegelijkertijd willen we inspireren met de uitkomsten van Comm-Labs en zo ons vak voortdurend blijven ontwikkelen.

C-Café
Tijdens het C-Café neemt Hans Etman je mee langs alle betrokkenen vanuit Team Comm-Lab555, Giro555 en Logeion. Zo brengt hij in beeld hoe dit Comm-Lab is verlopen en wat het heeft opgebracht voor Giro555. En weten we wat we ervan terugzien in de (nabije) toekomst.

Aanmelden
Na je aanmelding ontvang je de dag voor het webinar de inlogcode om deel te nemen via Zoom. Mis het niet!

« Terug

Reacties op 'Ontknoping Comm-Lab Giro555 nadert'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2020 > oktober

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.