Communiceren met een groot maatschappelijk appèl

afbeelding sessies basvdputte705x220.jpgwoensdag 14 oktober 2020 12:09

Halverwege juli 2020 lijkt Covid-19 even weg uit Nederland. De IC is bijna leeg, minder dan 3.000 mensen zijn besmettelijk. Veel mensen schatten de kans op en ernst van besmetting laag in. Steeds meer mensen houden zich niet meer goed aan de anderhalvemetersamenleving. Hoe kan overheidscommunicatie betere naleving stimuleren en helpt een beroep doen op gemeenschapszin en solidariteit met risicogroepen?

Door de redactie

In een sessie op PubCom20 bespreken we hoe overheidscommunicatie betere naleving had kan stimuleren. Helpt een beroep doen op gemeenschapszin en solidariteit met risicogroepen? Of liever toch een andere strategie? Wie het weet, mag het zeggen.

Bekijk hier alvast de inleiding van de sessie van Bas van den Putte.Inschrijving voor de sessies van PubCom opent binnenkort. Wil je eerste keus? Koop dan nu je ticket, want de deelnemers krijgen als eerste bericht. Het gehele programma en de rest van de sessies vind je op www.pubcom.nl.

« Terug

Reacties op 'Communiceren met een groot maatschappelijk appèl'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.