Heb jij al gestemd op jouw favoriete finalist voor de Galjaardprijs?

Galjaard2020_alle-finalisten_706x220px.pngwoensdag 14 oktober 2020 09:58

Vijf bijzondere communicatieprojecten gaan op 29 oktober met elkaar de strijd aan om de Galjaardprijs 2020 te winnen. En jij kan daarbij helpen! Want je kunt nu je stem uitbrengen op jouw favoriete finalist. Wie weet help jij hen aan de Publieksprijs. De vakjury koos de vijf finalisten uit 26 inzendingen voor de meest inspirerende aanpak van communicatie in het publieke domein. De finalisten, in willekeurige volgorde, zijn: NS (#SameNSterker), Politie (De corporate story), Gemeente Súdwest-Fryslân (De energietransitie als samenbeschikking van gemeente en mienskip), Gemeente Enschede (De rupsen komen!) en Beaumont Communicatie en Management (Energietransitie Benoordenhout: Bewoners doen het zelf!).

Door de redactie

Volgens juryvoorzitter Friso Fennema komen de werelden van participatie en communicatie steeds dichter bij elkaar: “De inzendingen weerspiegelen de diversiteit van de vraagstukken in het publieke domein. Covid-19 is dit jaar een belangrijke factor natuurlijk, maar je ziet ook veel initiatieven op het gebied van de energietransitie. Rode draad is het belang dat wordt gehecht aan aansluiten bij de leefwereld van mensen om wie het gaat. Of het nu gaat om een paar duizend medewerkers of om een groep bewoners in een wijk: het gaat om luisteren, aansluiten en maatwerkoplossingen realiseren.” 


Bekijk de projecten via onderstaande links:

·        NS - #SameNSterker

·        Politie – De corporate story

·        Gemeente Súdwest-Fryslân - De energietransitie als samenbeschikking van gemeente en mienskip

·        Gemeente Enschede - De rupsen komen!

·        Beaumont Communicatie en Management - Energietransitie Benoordenhout: Bewoners doen het zelf!

Vakjury en publieksprijs
De vakjury bestaat uit Friso Fennema (juryvoorzitter), Esther Bunnik, Annette Klarenbeek, Arjen van Leeuwen en winnaar van vorig jaar Cor Vos. De jury reikt op 29 oktober de vakprijs uit aan een van de finalisten. Maar daarnaast is er ook een publieksprijs te winnen, waarbij de winnaar door middel van de meeste stemmen wordt bepaald. 

Je kunt nu op jouw favoriet stemmen voor de publieksprijs. Daarnaast delen de finalisten in een break-outsessie meer informatie en kennis over hun aanpak van de campagne. En ze geven je tips en inspiratie mee.

« Terug

Reacties op 'Heb jij al gestemd op jouw favoriete finalist voor de Galjaardprijs?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.