Eerste Comm-Lab van start voor Giro555: #CommLab555

Comm-Lab Giro 555 705x220.jpgmaandag 28 september 2020 10:55

Het eerste Comm-Lab van Logeion is van start gegaan met de #CommLab555 voor Giro555. De afgelopen weken hebben initiatiefnemers Linda Tops (Logeion-lid) en Marjan Jansen Manenschijn (bestuurslid van Logeion) gemerkt dat er binnen de vereniging veel animo is om vakkennis in te zetten voor het goede doel. De twee teams die zich hebben aangemeld bundelen samen de krachten om namens de vereniging te werken aan het communicatievraagstuk van Giro555.

Door de redactie

Het communicatievraagstuk dat Giro555 heeft voorgelegd is: “Hoe kunnen we binnen 24 uur iedereen in Nederland bereiken met een oproep om te doneren aan een actuele GIRO555-actie?”  

Het team van de Comm-Lab gaat vijf weken aan de slag. Logeion-leden Guido Jansen, Twan Timmermans en Linda Tops werken, samen met Marjan Jansen Manenschijn (bestuurslid) en Sascha Becker (strategisch deskundige en klankbord) aan een advies met plan van aanpak voor Giro555. Op dinsdag 3 november presenteert het CommLab555-team haar advies en plan van aanpak aan een Giro555-vertegenwoordiging. We wensen Guido, Twan, Linda, Marjan en Sascha veel creativiteit en succes!

Heb jij tips of ideeën voor team Comm-Lab555? Post deze dan op www.logeionline.nl in de groep CommLab555, want alle creatieve ideeën en input zijn welkom!

« Terug

Reacties op 'Eerste Comm-Lab van start voor Giro555: #CommLab555'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.