Challengers gezocht voor #CommLab555

Comm-Lab Giro 555 705x220.jpgdinsdag 15 september 2020 17:39

Het eerste Comm-Lab van Logeion gaat op 25 september a.s. van start met #CommLab555 voor Giro555. De eerste teams hebben zich gemeld om de uitdaging aan te gaan. De deadline voor pitches is 30 oktober en de finale wordt uitgezonden in het online webinar 'C-Café' van 3 november om 16.30 uur. Wil je ook meedoen? Team Guido zoekt nog (jonge) communicatietalenten om met de challenge mee te doen in zijn team.

Door de redactie

 De challenge gaat over de communicatievraag: “Hoe kunnen we binnen 24 uur iedereen in Nederland bereiken met een oproep om te doneren aan een actuele GIRO555-actie?”
 

guido giro 555.jpg

“Ik ben Guido Jansen, derdejaars communicatiestudent aan de Hogeschool Utrecht. Toen ik tien jaar in een commerciele omgeving werkzaam was besloot ik communicatie te gaan studeren om meer maatschappelijke impact te kunnen maken. Mijn kennis zet ik graag in voor Giro555. Daarom doe ik mee aan de Comm-lab challenge van Logeion. Voor deze challenge ben ik op zoek naar teamleden. Beginnen jouw creatieve ideeën al op te borrelen? Dan kan ik je hulp goed gebruiken!” 

Heb jij zin om je communicatietalent in te zetten voor het goede doel? Meld je voor 25 september aan bij de Comm-Lab-groep op Logeionline en laat daar weten of je met je eigen team meedoet of je aanmeldt voor het team van Guido!

« Terug

Reacties op 'Challengers gezocht voor #CommLab555'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.