Word nu lid van Logeion en ontvang een mooi cadeau bij jouw lidmaatschap

ledenwerfactie705x220.jpgmaandag 31 augustus 2020 10:16

Een lidmaatschap afsluiten betekent o.a. dat je acht keer per jaar het communicatiemagazine C ontvangt en met een fikse korting, of zelfs gratis, (digitale) kennisbijeenkomsten kunt bijwonen. Daarnaast krijg je exclusief toegang tot de online ledencommunity én ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de wetenschap en praktijk dankzij het Centrum Strategische Communicatie. Als je deze maand lid wordt, ontvang je gratis het boek van Serge van Rooij als cadeau bij jouw lidmaatschap.

Door de redactie

Waar gaat het boek over?
Het boek: 'Waar laat ik mijn handen?' gaat over praktische antwoorden op de 25 meest gestelde vragen over presenteren. Zoals hoe maak je een boodschap die blijft plakken? En hoe behoud je je authenticiteit? En tot slot waar laat je je handen als je presenteert? Leuke weetjes en tips voor iedere communicatieprofessional. Dit net verschenen boek krijg je *cadeau bij jouw lidmaatschap. Benieuwd naar alle andere voordelen? Op onze voordelenpagina vind je meer informatie én kun je direct lid worden.

*De aanbieding loopt tot en met 30 september 2020.

« Terug

Reacties op 'Word nu lid van Logeion en ontvang een mooi cadeau bij jouw lidmaatschap'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.