Exclusieve korting voor Logeion-leden op o.a. vernieuwde opleiding: SRM Executive Master Communicatiemanager D

Maarten Nijboer 705x220.jpgdonderdag 06 augustus 2020 11:29

SRM heeft onlangs hun opleiding 'SRM Executive Master Communicatiemanager D' vernieuwd.
Daarbij heeft SRM naar de Logeion-communicatietrends 2020/2021 gekeken en deze verwerkt in de opleiding. Ook het Centrum Strategische Communicatie van Logeion verzorgd een bijdrage aan de opleiding. Een mooie ontwikkeling. En als klap op de vuurpijl: Logeion-leden profiteren tijdelijk van twintig procent korting op het gehele SRM-aanbod. Maarten Nijboer, directeur van SRM, vertelt meer over de vernieuwing, samenwerking en aanbieding.

Door de redactie

Wat doet SRM precies op het gebied van communicatie-opleidingen nu SRM onderdeel is van NCOI?
Maarten antwoordt: "Goede vraag die vaker wordt gesteld, maar eigenlijk doen wij nog precies hetzelfde als waar SRM voor de overname ook sterk in was en dat is een compleet communicatieporfolio aanbieden voor de startende, junior, medior en senior communicatieprofessionals. Met de daarbij behorende Communicatie A, B, C en D titels waar iedereen SRM van kent. Uiteraard ook met losse te volgen trainingen en masterclasses. Onze vakopleidingen worden ook nog altijd ontwikkeld en verzorgd door gepassioneerde vakgenoten, onze vernieuwde Com D (SRM Executive Master Communicatiemanager D) is daar wederom een mooi voorbeeld van."

Jullie bieden de opleidingen Communicatie A, B, C en D aan. Wat leren de cursisten tijdens deze verschillende opleidingen?
"Dat gaat van de uitvoerende basis (A) van het communicatievak (het voornamelijk inzetten van en de productie van middelen) naar (B) meer planmatig (allround professional, compleet verdedigbaar communicatieplan, met inzicht in de positie van communicatie binnen de organisatie, inzicht in de stakeholders, oog voor interne communicatie, het organiseren van events en doelgroep en mediakennis) naar (C) richtinggevend (adviserend richting directie, management of bestuur, opererend op het snijvlak van organisatie, omgeving en communicatie, met focus op interne communicatie en de reputatie van de organisatie) naar uiteindelijk (D) richtingbepalend zijn en strategische communicatie op bestuurs- en directieniveau", zegt Maarten.

Jullie hebben de opleidingen recent aangepast zodat ze nog beter aansluiten bij de snel veranderende werkelijkheid. Daarbij hebben jullie ook naar de Logeion-communicatietrends gekeken en die een plekje gegeven in de opleiding. Kun je daar iets meer over vertellen?
Maarten vertelt: "Specifiek de SRM Executive Master Communicatiemanager D is recent aangepast. Deze opleiding wordt verzorgd door een aantal toppers uit het vak, die tevens verantwoordelijk zijn voor de inhoud van het programma, waaronder Erik-Jan HopstakenElsbeth PostmaCathelijne JanssenSirous Kavehercy en Michiel Krom. Ik ben hen erg dankbaar, maar ik ben Karel Winkelaar speciaal dankbaar voor het bij elkaar brengen van deze gepassioneerde professionals en de inhoud van het programma. We hebben aan de opleiding een Masterclass toegevoegd die binnenkort ook los te volgen is, namelijk de Masterclass Business Intelligence en Medialogica.  In deze Masterclass leer je meer over ontwikkelingen op het gebied van data-informatie (data-mining, bigdata, AI, algoritmen en security), invloed van social media, platforms, community’s en influencers, maar ook de dilemma’s voor communicatie: hoax, fake news (heel actueel) en privacy. Daarnaast zit er ook een Masterclass Communicatie en Wetenschap in die verzorgd wordt een gastdocent vanuit het Centrum Strategische Communicatie van Logeion en zal gaan over de werking van het brein en psychologisch onderzoek."

Tenslotte, na de zomervakantie starten jullie met de D-opleiding, een opleiding waar Logeion-leden met korting aan deel kunnen nemen. Wie zou zich voor deze opleiding in moeten schrijven en waarom?
Maarten zegt: "Logeion-leden kunnen zich met actiecode 'Logeion20' inschrijven en krijgen naast de Communicatie D-opleiding op ons hele aanbod 20% korting op het lesgeld bij inschrijving voor 13 september 2020. De SRM Executive Master Communicatiemanager D is specifiek bedoeld voor iedereen die toe is aan een leidinggevende functie als communicatiemanager, chief communications officer (CCO) of communicatiedirecteur of al werkzaam in een soortgelijk functie maar een stukje verdieping zoekt. Je verstevigt je leiderschapscapaciteiten om als communicatiemanager van toegevoegde waarde te zijn voor alle niveaus: van bestuur en managementteam tot het managen van de eigen communicatieafdeling. Deze opleiding brengt mensen naar de top van het vak, echt een hele mooie opleiding die je samen met een select groepje doorloopt vanuit verschillende organisaties. Uiteraard allemaal met al de nodige aantoonbare ervaring binnen het vak."

« Terug

Reacties op 'Exclusieve korting voor Logeion-leden op o.a. vernieuwde opleiding: SRM Executive Master Communicatiemanager D'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.