Tip: gratis webinar over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie

Direct Duidelijk Tour 705x220.jpgdonderdag 06 augustus 2020 11:12

De Nederlandse samenleving is divers en publieke organisaties hebben contact met veel verschillende mensen. Hoe zorg je voor duidelijke taal? Hoe maak je jouw communicatieboodschap inclusief en dus begrijpelijk voor iedereen? Deze – en meer – onderwerpen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour, georganiseerd door Gebruiker Centraal samen met Direct Duidelijk. De Direct Duidelijk Tour is een serie online bijeenkomsten over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie.

Door de redactie

Voor wie?
De webinars zijn gericht op communicatieadviseurs, redacteuren en alle andere professionals die zich inzetten voor betere communicatie en dienstverlening vanuit de overheid (en dus uiteraard ook vanuit uitvoeringsorganisaties).

Kosten
Gratis

Dit heb je eraan
De Direct Duidelijk Tour heeft een praktische insteek. Experts en ervaringsdeskundigen komen aan het woord, veel goede voorbeelden passeren de revue en tips en trucs waarmee jij direct aan de slag kunt worden gegeven. De webinars zijn interactief. Dat wil zeggen: jij krijgt de gelegenheid om jouw vragen via de chatfunctie te stellen of te reageren op bepaalde stellingen. Kun je er niet ‘live’ bij zijn? Mail dan vooraf jouw vragen naar info@gebruikercentraal.nl. Dan kunnen we die meenemen in onze voorbereiding. En je kunt achteraf, wanneer het jou uitkomt, de webinars terugkijken. Dat doe je vanaf deze website: directduidelijk.gebruikercentraal.nl.

Inschrijven
Van gesprekken met experts en professionals bij de overheid tot praktische werksessies in kleinere groepen: het programma, de gasten en datums vind je in het programma-overzicht. Daar kun je je ook inschrijven.

« Terug

Reacties op 'Tip: gratis webinar over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.