Nieuwe mogelijkheden voor partners van PubCom20

PubCom20_neutraal_705x220px.pngwoensdag 05 augustus 2020 10:54

Dit najaar organiseert Logeion Pubcom in een geheel nieuwe stijl. Want dit jaar gaan we op 29 oktober volledig online. Samen met driehonderd communicatieprofessionals uit het publieke domein gaan we met elkaar de interactie opzoeken over het thema ‘verdeelde samenleving, gedeelde toekomst’. Dit doen we samen met bijzondere keynotesprekers en partners van PubCom20. Als partner kun je, je profileren met inhoud tijdens een break-outsessie of je kunt in gesprek met jouw doelgroep.

Door de redactie

Vernieuwde mogelijkheden voor partners
Daarnaast hebben we een aantal nieuwe mogelijkheden toegevoegd waardoor jouw organisatie, dienst of product een maximale zichtbaarheid bij de doelgroep heeft. Dus ben je op zoek naar mogelijkheden om je op een online manier te positioneren bij communicatieprofessionals die werkzaam zijn in het publieke domein? En wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar partnerships@logeion.nl. Je ontvangt dan een uitgebreide sponsorbrochure met alle mogelijkheden voor dit online congres, dat plaatsvindt op 29 oktober.

PubCom20, het Nationaal Congres Publieke Communicatie
Dit jaar staat PubCom in het teken van ‘verdeelde samenleving, gedeelde toekomst’. Op deze dag komen vragen aan bod als hoe kan publieke communicatie bijdragen aan verbinding in de samenleving. Door de coronacrisis is dit een nog relevanter en urgenter thema geworden. De gezamenlijke opgave, het bestrijden van een virus, verbindt ons als samenleving. De herstelfase is een grote, nieuwe maatschappelijke opgave. We gaan in op vragen als: wat kan de bijdrage van publieke communicatie zijn aan een (sterke) samenleving? En hoe bieden we een opening voor het ontstaan van nieuwe ideeën? Hoe zoeken we de verbinding? Creëren we vernieuwingen met voldoende ruimte voor tegengeluid?

Op deze middag reiken we ook de Galjaardprijs uit. Naast het plenaire deel, zijn er twee rondes met break out sessies waarbij diverse thema’s en onderwerpen aan bod komen. We zoeken de verdieping op met inhoud en interactie. Daarmee zorgen we voor een online beleving die bij de deelnemer tot in de huiskamer binnenkomt.

Meer informatie over PubCom vind je op www.pubcom.nl.

« Terug

Reacties op 'Nieuwe mogelijkheden voor partners van PubCom20'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.