Marjolein Snellink nieuwe voorzitter Young Logeion

Marjolein Snellink2 705x220.jpgwoensdag 22 juli 2020 10:06

Young Logeion heeft per 1 augustus een nieuwe voorzitter: Marjolein Snellink. Marjolein werkt als communicatieadviseur bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Daar houdt zij zich bezig met enerzijds de interne communicatie vanuit de bedrijfsvoeringsafdelingen en anderzijds het mediabeleid van NWO.

Door de redactie

Tijdens haar studie heeft Marjolein ruime bestuurservaring opgedaan bij Orca, een studentenroeivereniging met 1.000 leden, en begeleidt ze ieder jaar het nieuwe verenigingsbestuur met het maken van beleidsplannen en het opzetten van hun strategie om die doelen te realiseren. Een mooie ervaring die van goed van pas komt om samen met de huidige leden van het Young Logeion-bestuur de prioriteiten en doelstellingen voor de komende jaren vast te stellen, een plan van aanpak te maken om deze te bereiken en Young Logeion verder te laten groeien. Op dit moment zijn al ruim 400 jonge communicatieprofessionals lid van Young Logeion en het bestuur bestaat verder uit Amelie Ribbers, Rinske Schouls, Julia de Vries, Lydia Sprengers en Soetimah Goos.

« Terug

Reacties op 'Marjolein Snellink nieuwe voorzitter Young Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.