Communicatietrends 2020/2021 nu ook in het Engels beschikbaar

Internationaal vlaggen 705x220.jpgwoensdag 08 juli 2020 16:26

Halverwege mei 2020 werden de communicatietrends van Logeion voor 2020/2021 bekendgemaakt. De afgelopen jaren heeft Logeion steeds meer een internationale blik ontwikkeld en is waardevolle samenwerkingen aangegaan met verenigingen en partners in het buitenland. Speciaal om de kennis en inspiratie te delen met de internationale communicatieprofessionals en expats zijn de trends nu ook beschikbaar in het Engels. De Engelstalige beschrijving van de trends en de infographic zijn nu te downloaden.

Door de redactie

Bekijk de Engelstatige infographic hieronder en download het Engelstalige trenddocument via deze link. Meer informatie over de communicatietrends vind je op deze pagina.

Communication Trends 2020 - Infographic.png

« Terug

Reacties op 'Communicatietrends 2020/2021 nu ook in het Engels beschikbaar'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.