Nieuw: Young Logeion Talks

Young Logeion Talks 705x220.jpgdinsdag 07 juli 2020 12:49

In de eerste aflevering van dit nieuwe initiatief van Young Logeion sprak host Mirte Korenhof met Kimra Morgownik, manager Corporate Affairs bij Heineken. In de Talk komt een scala aan onderwerpen aan bod. Kimra vertelt onder andere over haar managersfunctie als young professional, team spirit, crisiscommunicatie, interne communicatie en de impact van het coronavirus op Heineken. Nu terug te kijken!

Door de redactie
In de tweede editie van Young Logeion Talks, die je vanaf woensdag 8 juli kunt bekijken, een gesprek met Enzo Grijseels. Enzo (1988) werkt als zelfstandig communicatieadviseur vanuit Chili en is specialist op het gebied van corporate communicatie, PR, positionering en issuemanagement. In de video vragen we Enzo hoe het is om in Chili te wonen en te werken en welke ervaringen hij heeft opgedaan op het communicatievakgebied. Je kunt alle Young Logeion Talk's terugkijken op het Youtube-kanaal van Young Logeion.

Ben je young professional (of niet) en houd je je bezig met participatie? Dan vind je het webinar 'Hoe fiks ik online participatie?' misschien ook leuk. Dit webinar vindt plaats op dinsdag 14 juli van 16.00 tot 17.00 uur en is door Young Logeion samen met Future Communication georganiseerd. 

« Terug

Reacties op 'Nieuw: Young Logeion Talks'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.