Soetimah gestart als bestuurslid externe relaties bij Young Logeion

Soetimah 705x220.jpgdonderdag 02 juli 2020 16:50

Soetimah Goos (22) is per 1 juli 2020 gestart als bestuurslid externe relaties bij het bestuur van Young Logeion. Ze neemt het stokje over van Amelie Ribbers die sinds kort vicevoorzitter is. Soetimah gaat zich bezighouden met de profilering van Young Logeion onder opleidingen, studenten en werkende young professionals.

Door de redactie

Soetimah werkt sinds april bij Unica Fire Safety als marketing- en communicatieadviseur en heeft al veel ervaring met geven van gastcolleges. Daarnaast is ze bedrijfseigenaar van CircU waarbij ze het bedrijfsleven helpt met de transitie naar een circulaire economie. "Vol energie bijt ik mij graag vast in deze nieuwe functie, bij een inhoudelijke en inspirerende beroepsvereniging. Ik wil studenten helpen om écht contact te maken met de beroepspraktijk en hier diepgang aan geven", zegt Soetimah.

Externe Relaties
Bouwen aan een nog sterkere verbinding met de beroepspraktijk blijft een belangrijk speerpunt van Young Logeion. Soetimah is binnen het bestuur verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid bij opleidingen, studenten en young professionals.

Huidig bestuur
Vanaf 1 juli 2020 bestaat het bestuur van Logeion Young Professionals uit Amelie Ribbers (vicevoorzitter), Lydia Sprenger (secretaris), Rinske Schouls (programmacoördinator), Julia de Vries (sponsormanager), Soetimah Goos (externe relaties) en momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter.

« Terug

Reacties op 'Soetimah gestart als bestuurslid externe relaties bij Young Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.