Young Logeion-voorzittersduo Oscar van Elferen en Freek Snelting ronden bestuursperiode af

banner-oscar-freek-04-06.pngdonderdag 04 juni 2020 14:12

Voorzitter Oscar van Elferen en vicevoorzitter Freek Snelting stoppen per 1 juli met hun bestuurstaken voor Young Logeion. Het bestuur gaat op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Door Freek Snelting

“Het voelt natuurlijk wat vreemd om tijdens zo’n bijzondere situatie te stoppen”, vertelt Oscar, “maar we zien juist dat deze periode veel kansen biedt voor een nieuwe voorzitter met frisse ideeën om onze ingezette koers verder te gaan vormgeven.” De afgelopen bestuursperiode is vooral ingezet op modernisering. Het bestuur is van acht naar vijf leden teruggebracht, Young Logeion heeft een nieuwe look and feel gekregen en er zijn stappen gezet om vaste partners aan Young Logeion te verbinden.

De afgelopen twee jaar is het aantal leden onder de dertig jaar verdubbeld, van 200 naar 400. “Daarmee heeft Logeion een jongerentak waarop andere beroepsverenigingen jaloers zijn”, stelt Freek. “We weten hoe we de startende communicatieprofessional kunnen inspireren en aan elkaar kunnen verbinden. Dat zien we ook terug in onze beoordelingen. Onze events worden structureel met een 8+ beoordeeld.”

Amelie Ribbers, bestuurslid externe relaties, zal het vicevoorzitterschap overnemen. Voor de voorzitterspositie zet het bestuur binnenkort een vacature online. Houd de social media van Young Logeion in de gaten voor updates.

« Terug

Reacties op 'Young Logeion-voorzittersduo Oscar van Elferen en Freek Snelting ronden bestuursperiode af'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.