Julia de Vries gestart als sponsormanager bij Young Logeion

Julia bestuurdinsdag 02 juni 2020 15:31

Julia de Vries (22) is per 1 juni 2020 gestart als sponsormanager bij het bestuur van Young Logeion. Dit is een nieuwe functie waarmee het bestuur het partnernetwerk van Young Logeion wil vergroten. "Ik kijk erg uit naar mijn tijd als sponsormanager bij het bestuur van Young Logeion. Het is voor mij een nieuwe, uitdagende functie bij een inspirerende beroepsvereniging", zegt Julia.

Door Freek Snelting

Julia werkt als communicatieadviseur bij de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en houdt zich onder andere ook bezig met sponsormanagement. Julia heeft Communicatie gestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede, met uitstap in Hongarije voor een minor aan de Károli Gáspár University.

« Terug

Reacties op 'Julia de Vries gestart als sponsormanager bij Young Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.