Hoe gaat het met communicatieteams tijdens en na de coronacrisis?

Vrouw laptop coronaonderzoek 705x220.jpgdonderdag 28 mei 2020 11:43

Sinds het begin van de crisis hebben communicatieteams bij gemeenten en veiligheidsregio's het hartstikke druk. Wij zijn benieuwd: hoe redden deze communicatieteams zich, welke behoefte hebben zij aan ondersteuning en zien zij andere communicatieopgaven voor dit jaar in de knel komen? Logeion doet daarom - samen met Renata Verloop Advies & Management - onderzoek om een beter idee te krijgen of communicatieteams van gemeenten en veiligheidsregio's de komende tijd extra ondersteuning nodig hebben.

Door de redactie

En zo ja: waar is vooral behoefte aan? Dat helpt om het gesprek in de organisatie aan te gaan en te kijken waar kansen voor samenwerking liggen. We zijn natuurlijk ook benieuwd wat de crisis doet met de positie van je team in de organisatie. Gaan collega’s en bestuur de meerwaarde (extra) zien of zijn ze nu juist kritischer? En welke impact zien jullie aankomen? Komen er bezuinigingen en wordt (ook) communicatie daardoor geraakt? 

We benaderen hoofden Communicatie, teamleiders en coördinatoren rechtstreeks voor dit onderzoek. Heb je geen mail ontvangen en wil je toch meedoen? Vul dan het onderzoek in via deze link. De resultaten delen we begin juni via onze website, ons vakblad C en een webinar. 

Heb je vragen over dit onderzoek of suggesties? Neem dan contact op met André Manning via amanning@logeion.nl of Renata Verloop via renata@renataverloop.nl.

« Terug

Reacties op 'Hoe gaat het met communicatieteams tijdens en na de coronacrisis?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.