Even voorstellen: Sandra Hoitinga

Even voorstellen Sandra Hoitinga 705x220.jpgdonderdag 28 mei 2020 11:10

Het Logeion-bureau heeft een nieuwe collega erbij: Sandra Hoitinga. Sandra is 1 mei begonnen als projectleider programmering en maakt het programmateam, dat de kennisbijeenkomsten en congressen van Logeion organiseert, weer compleet. Een bijzondere tijd om bij een nieuwe organisatie te starten, maar we verwelkomen haar met open armen. Sandra stelt zich in dit artikel aan je voor.

Door de redactie

Sandra: "De kop is eraf, mijn eerste maand als projectleider programmering bij het bureau van Logeion zit erop. De kennismaking met collega’s op afstand voelde allesbehalve afstandelijk. Deze functie is een nieuwe, leuke uitdaging die mij in de tijd van beperkte bewegingsvrijheid nog nieuwsgieriger maakt: hoe zal de samenwerking zijn en wat kunnen we juist nu voor de leden betekenen? Het bureau is snel ingesprongen op de situatie die door het wegvallen van de fysieke bijeenkomsten is ontstaan. Logeion@home en Logeionline zijn mooie initiatieven die er voor zorgen dat vakgenoten in verbinding blijven. Ik hoop dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan het team. De afgelopen jaren werkte ik in de culturele sector, bij de Rechtspraak en de beroepsvereniging voor rechters en officieren van justitie. Ik kijk uit naar de eerste bijeenkomst waar we leden weer fysiek mogen begroeten. Tot die tijd liggen er interessante klussen op mij te wachten, ik heb er zin in! Voor nu spreken we elkaar in ieder geval online."

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen: Sandra Hoitinga'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.