De Week van Logeionline is van start!

Week van Logeionline logo met netwerkpatroon 705x220.jpgmaandag 11 mei 2020 18:05

Deze week staat geheel in het teken van de online community exclusief voor Logeion-leden: www.logeionline.nl. Je kunt: meedoen aan een bijzondere winactie, een webinar over community management volgen, profiteren van exclusieve content en nog veel meer! Mis de Week van Logeionline niet, want helemaal in deze online tijden is het een mooie plek om elkaar te ontmoeten en in gesprek te blijven over het communicatievak.

Door de redactie

Van 11 tot en met 15 mei vinden leden iedere dag op www.logeionline.nl interessante content over community management en Logeionline, waaronder verschillende interviews en op donderdag een webinar en intervisiesessie over community management. Kortom, tijdens deze week is er extra veel content, conversatie en connectie op Logeionline. Heel gezellig in deze tijden van thuis-isolatie, dus kom vooral een kijkje nemen als je lid van Logeion bent.

Doe mee en win!
Ook kunnen leden deze week meedoen met een bijzondere winactie. Iedere dag wordt ergens in de community een nieuw stukje van een rebus gepubliceerd. Kijk op de homepage van www.logeionline.nl voor de dagelijkse hint. Weet jij de puzzel op te lossen? Stuur dan de oplossing op vrijdag in en maak kans op twee kaarten voor het congres Communicatie en Gedrag 2020. 

Ga goed van start
Weet je nog niet zo veel van Logeionline en de mogelijkheden van de community? Geeft niks! Want speciaal voor jou nemen we je mee op een tour door de community. Zorg dat je bent ingelogd op www.logeionline.nl en klik vervolgens op deze link om je reis op Logeionline te beginnen. We wensen alle leden veel plezier in de online community deze week!

« Terug

Reacties op 'De Week van Logeionline is van start!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2020 > mei

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.