De impact van het coronavirus bij Logeion

Corona-update705x220.jpgwoensdag 25 maart 2020 11:42

Het coronavirus heeft ons land in zijn greep. Veel van onze leden zijn hele dagen in touw om de communicatie richting burgers, patiënten, klanten, ouders & kinderen, media en andere belanghebbenden zo goed mogelijk te organiseren. Daar kunnen we niet anders dan onze waardering voor uitspreken. Het coronavirus heeft natuurlijk ook gevolgen voor Logeion, dat snapt iedereen. De collega’s op het bureau werken, net als veel andere Nederlanders, thuis en blijven via de telefoon en via e-mail bereikbaar.

Door de redactie

Onze bijeenkomsten die we voor maart, april en mei hadden gepland, verplaatsen we naar een later tijdstip, waarschijnlijk in de tweede helft van dit jaar. Over het doorgaan van het Nationaal Congres Communicatie & Gedrag op donderdag 9 april hebben we ook een beslissing genomen; het Congres is verplaatst naar dinsdag 6 oktober, ook weer in Den Haag. We zullen uiteraard iedereen die zich daarvoor aangemeld heeft, daarvan persoonlijk op de hoogte brengen.

Natuurlijk krijgen we ook vragen over C-day, waarvoor we al veel voorbereidingen in gang hebben gezet. We hopen nog steeds dat de situatie in Nederland de komende maanden verbetert en dat we elkaar op 16 juni kunnen ontmoeten. Wanneer de huidige situatie de komende tijd verandert en dat ook impact heeft op het al of niet doorgaan van C-day, dan zullen we daar natuurlijk gepast en in lijn met de aanbevelingen van de overheid op anticiperen en daarover open en helder communiceren. Hou onze communicatie dus goed in de gaten.

Voor vragen kun je ons bellen of mailen naar info@logeion.nl.

« Terug

Reacties op 'De impact van het coronavirus bij Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.