Wie is er in voor een 'kennisboost' in Londen?

PCRA London_705x220.jpgdonderdag 05 maart 2020 14:21

We mogen opnieuw twee tickets weggeven, deze keer voor de International Summit van de PRCA in Londen. Op donderdag 25 maart organiseren de collega’s van onze Britse zusterorganisatie PRCA het jaarlijkse internationale congres in Londen. Onder de Logeion-leden mogen we twee tickets verloten. Wat je hiervoor moet doen, lees je hieronder.

Door de redactie

Wil je het nuttige met het aangename combineren, ga dan naar onze LinkedInpagina en laat in een reactie onder het bericht over deze winactie weten waarom jij dit tickets zou moeten winnen. De twee leukste reacties krijgen een ticket voor dit congres. Maandag 9 maart wordt de winnaar bekendgemaakt. Ben jij een van de gelukkigen? Dan vragen we je om een blog te schrijven over jouw ervaring in London. Op deze manier kun je jouw opgedane kennis delen met andere Logeion-leden. Behoor je niet tot de gelukkigen, dan kun je als Logeion-lid met korting op je ticket naar dit congres. Aanmelden kan via deze link. Gebruik de code: PRCA2020 om je korting te ontvangen.

« Terug

Reacties op 'Wie is er in voor een 'kennisboost' in Londen?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.