Help ons op weg! Wie o wie is dé communicatieprofessional van het afgelopen jaar?

Tip ons Commv 2020_705x220.pngdinsdag 10 december 2019 10:11

In december blikken we terug en kijken we vooruit. De perfecte tijd om jullie te vragen welke vakgenoot jou het afgelopen jaar heeft verrast, heeft geïnspireerd en aan het denken heeft gezet. Voor de Communicatieverkiezingen 2020 zijn wij op zoek naar dé communicatieprofessional en het -talent van het jaar. Om de selectiecommissie een handje te helpen, vragen we jullie ons te tippen. Wie moet er volgens jou de Communicatieman of vrouw van 2020 worden? En wie het CommunicatieTalent (professional onder de 30 jaar)?

Door de redactie

Je kunt vanaf nu via www.cday.nl/tip-ons jouw leidinggevende, manager, (junior) collega of een voorbeeldvakgenoot tippen voor een van de titels!

We zijn op zoek naar spraakmakende en inspirerende communicatiecases - cases waaraan natuurlijk meerdere personen hun bijdrage leveren, maar één vakcollega in het bijzonder. Het kan bijvoorbeeld gaan om een campagne, een event, een project of programma, een verandertraject of een bijzondere activiteit op het vlak van communicatie; het gaat om de volledige breedte van ons vak en werkterrein. 

Alle tips worden doorgegeven aan de selectiecommissie die vervolgens voordrachten verzameld. Deze worden getoetst aan de hand van vier criteria: inspirerend, innovatief, impact en individuele bijdrage. De kandidaten met de hoogste score worden door de selectiecommissie voorgedragen aan de vakjury. Uiteindelijk staan er drie finalisten per prijs op het podium tijdens C-day20 op 16 juni en daar wordt duidelijk wie er met de winst vandoor gaat!

Tip ons: www.cday.nl/tip-ons/

« Terug

Reacties op 'Help ons op weg! Wie o wie is dé communicatieprofessional van het afgelopen jaar?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.