Selectiecommissie Communicatieverkiezingen zoekt versterking

Oproep-selectiecommissieleden_705x220.pngdinsdag 10 december 2019 09:59

De selectiecommissie van de verkiezingen Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar is op zoek naar nieuwe leden. Logeion zet ieder jaar een gevestigde communicatieprofessional en een jong talent in de schijnwerpers tijdens de Communicatieverkiezingen. De selectiecommissie zoekt naar kanshebbers voor deze prijs, waarna ze de inzendingen beoordelen en een aantal kandidaten voordragen aan de jury. Lijkt het jou leuk om talent te spotten? Houd jij de prestaties van collega’s in de gaten? Word dan lid van de selectiecommissie!

Door de redactie

We zijn op zoek naar leden voor de selectiecommissie met goede contacten, die werkzaam zijn als communicatieprofessional en die het leuk vinden om mee te denken over de opzet en uitvoering van de Communicatieverkiezingen.

De selectiecommissie is vooral de eerste maanden van 2020 heel actief aan het werk. Door slim online samen te werken via Logeionline, het online ledenplatform van Logeion, is het niet noodzakelijk om altijd fysiek te vergaderen zodat de tijd volledig besteed kan worden aan het zoeken van kandidaten en het beoordelen van de voordrachten. Er wordt begin januari 2020 met elkaar een planning en afspraken gemaakt. Wil jij vanaf het begin betrokken zijn bij de verkiezingen? Dan is dit je kans! (Lid zijn van de selectiecommissie is een vrijwilligersfunctie en alleen mogelijk wanneer je lid bent van Logeion).

Geïnteresseerd?
Mail dan je contactgegevens en een korte motivatie naar Britt de Rooij (projectleider bij Logeion): bderooij@logeion.nl. Je kunt je aanmelden tot en met 18 december 2019.

« Terug

Reacties op 'Selectiecommissie Communicatieverkiezingen zoekt versterking'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.