The Oval Office wint meerdere awards en is uitgeroepen tot Best World Event Agency tijdens de BEA World Awards 2019

TOO-BEA-705x220.jpgdonderdag 05 december 2019 15:35

En dan win je ineens niet één, niet twee, maar drie awards én dan word je als kers op de taart ook nog eens uitgeroepen tot Best World Event Agency. Dat was natuurlijk een groot feest! The Oval Office (TOO) is dit jaar weer betrokken bij C-day20 en maken een mooi campagne voor Logeion. En daar zijn wij trots op! Bart van Wanrooij, Managing Director bij TOO, vertelt meer over de prijzen die zij hebben binnengesleept.

Door de redactie

"Tijdens de BEA World Awards 2019 in Milaan hebben we een aantal hele mooie complimenten gekregen voor ons werk. Het begon met de twee gouden awards en brons in verschillende categorieën voor het project voor SD Worx Intimate Concerts en ook wonnen we een gouden award voor het het project voor Offshore Wind Energy. Uiteraard verwacht je niet dat je alleen met deze inzendingen al zoveel lof krijgt. Dat het project voor SD Worx ook nog de Grand Prix award won was de eerste kers op al een goed gevulde taart. Maar dat we daarna ook nog werden uitgeroepen tot Best World Event Agency deed de taart min of meer ontploffen. Met 300 inzendingen uit 30 verschillende landen is dat toch het mooiste compliment dat je kunt krijgen. Het team in Milaan ging uiteraard compleet uit hun dak."

En dat is niet zo gek, wat een prachtige prijs en knap staaltje werk! Wat betekent dit nu voor jullie als organisatie?
"Naast dat het een mooie bevestiging is van het internationale werk dat we afgelopen jaar hebben mogen maken, is het voor ons vooral een bevestiging dat onze campagnematige aanpak bij live communicatie goed werkt. We noemen onszelf ook wel een experience-driven communication agency. We zijn net zoveel bezig met goede communicatiestrategie en tactieken, als excellente executie van de producties in binnen- en buitenland. We zien een evenement nooit als een losstaand moment, maar weten dat volledig samen te laten gaan in marketingcommunicatie jaarplannen of zelfs de jaarplannen samen met opdrachtgevers op te stellen met een sterke experiëntiële aanpak erin. We zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer je zelf iets ervaart en het niet alleen maar leest of ziet, je nog meer betrokken bent bij een merk of organisatie en je een echte fan of ambassadeur wordt dus daar blijven we mee doorgaan."

Kun je iets meer vertellen over de BEA World Awards?
"Het evenement van SD Worx (Payroll en HR zaken), Intimate Concerts, bestond uit 81 huiskamerconcerten in de huiskamers van de eigen medewerkers, waar klanten en medewerkers voor werden uitgenodigd. Dit om de 15e verjaardag van het bedrijf te vieren. Dit zorgde voor ontzettend bijzondere en intieme belevingen waarbij medewerkers zelf de drijvende kracht van de evenementen waren. Naast dat het een kleinschalige concerten waren met bekende topartiesten werd het evenement ook trending op Twitter. Er deden uiteindelijk 1600 klanten mee en de reacties waren overweldigend", aldus Bart van Wanrooij.

« Terug

Reacties op 'The Oval Office wint meerdere awards en is uitgeroepen tot Best World Event Agency tijdens de BEA World Awards 2019'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.