Winnaars Grand Prix Content Marketing 2019 bekend

Grand-Prix-contentawards2019_705x220.pngdonderdag 28 november 2019 13:55

Afgelopen dinsdag zijn de winnaars voor de Grand Prix Content Marketing 2019 bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond in Postillion Amsterdam. De Grand Prix zijn de prijzen voor de beste contentmarketingcases in Nederland en België, waarbij de nadruk wordt gelegd op strategie, uitvoering en resultaat. KLM werd het 'Merk van het Jaar', Marvin Jacobs de 'Contentmarketeer van het Jaar' én contentmarketingbureau LVB werd uitgeroepen tot 'Bureau van het Jaar'. In totaal nam LVB 9 prijzen in ontvangst en werd hiermee de grootste winnaar van de avond.

Door de redactie

De Grand Prix Content Marketing is een initiatief van MarketingTribune in samenwerking met Platform Content. Er zijn awards uitgedeeld voor de meest succesvolle contentstrategieën in verschillende categorieën: B2B, B2C, B2E, not for profit en contentcampagne. Daarnaast zijn er bekroningen uitgereikt voor uitblinkende content producties in de categorieën Creatie en Distributie. Per award categorie zijn er drie awards te vergeven: goud, zilver en brons. Bij het toekennen van nominaties en awards kijkt de jury vooral naar drie basis communicatie-aspecten: het doel van de case (wat is de communicatie-opgave, wat wil men ermee bereiken?), het 'hoe' van de case (de gekozen strategie en ingezette middelen) en het bereikte resultaat (dit moet onderbouwd zijn).

Benieuwd wie er in de prijzen zijn gevallen? Bekijk hier de winnaars!

« Terug

Reacties op 'Winnaars Grand Prix Content Marketing 2019 bekend'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.