Logeion is op zoek naar jou! Word jij onze enthousiaste community member?

Samenwerken high five 705x220.jpgwoensdag 27 november 2019 17:02

Vind je het leuk om in contact te komen met communicatiecollega’s? Geloof je in de waarde van een sterk netwerk? En heb je tien tot 30 minuten in de week tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Word dan ambassadeur van het online ledenplatform: Logeionline. Op 2 december komen geïnteresseerden en community managers bij elkaar om meer te weten te komen, dus geef je nog snel op voor deze kennismakingsavond!

Door de redactie

Enthousiaste community members gezocht
Logeionline, het online ledenplatform van Logeion, is een jaar geleden gebouwd en gelanceerd. Maar het kan nog wel wat hulp gebruiken bij het uitbouwen van het platform tot een hechte online community. Hoe mooi is het dat communicatieprofessionals een plek hebben om elkaar te ontmoeten en te helpen, kennis uit te wisselen en samen te werken? We willen van Logeionline een bruisend platform maken, waarop dit in overvloed gebeurt. Help jij mee? We vragen je om als ambassadeur van Logeionline interessante content te delen over jouw interessegebieden, om de leden te activeren en te reageren op anderen.Wat maar bij jou en je interesses past!

Kennismakingsavond
Volgende week maandag 2 december komt een kleine groep enthousiastelingen bij elkaar in Utrecht. Lijkt het je wat om mee te helpen, maar wil je eerst weten wat het inhoudt? Je bent volgende week van harte welkom! Stuur een mail naar yvanvliet@logeion.nl om je aan te melden of voor meer informatie.

« Terug

Reacties op 'Logeion is op zoek naar jou! Word jij onze enthousiaste community member?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.