Volgend jaar acht keer vakblad C in plaats van zes keer!

Vakblad C 8x 705x220.jpgwoensdag 27 november 2019 14:50

Goed nieuws: vanaf 2020 ontvangen alle Logeion-leden en abonnees acht keer vakblad C in plaats van zes keer! In 2018 werd C nog vier keer per jaar uitgebracht en in 2019 werd de oplage al verhoogd naar zes edities. Uit het ledenonderzoek, dat dit jaar werd uitgevoerd, bleek opnieuw dat vakblad C een belangrijk kanaal is voor de Logeion-leden en enorm wordt gewaardeerd. Vandaar dat C volgend jaar acht keer per jaar verschijnt. Extra kennis, inspiratie en leesplezier!

Door de redactie

Onlangs vroegen we Sander Grip naar zijn ervaringen als hoofdredacteur van vakblad C en plannen voor de toekomst. "Als ik kijk naar de afgelopen elf jaar, hebben we een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het blad is in die jaren gestaag mooier, beter en sterker geworden. Ik ben er heilig van overtuigd dat C staat als een huis en dat we bestaansrecht hebben. Ons vakgebied verdient een mooi magazine waarin al die professionals zich kunnen verdiepen in de ontwikkelingen en in bijzondere verhalen uit de praktijk en de wetenschap. En C biedt dat. Ik geniet van die ontwikkeling. Maar ik zie ook nog steeds kansen om ons weer verder te verbeteren." Lees hier het interview terug.

Wil je ook vakblad C acht keer per jaar in je brievenbus ontvangen? Dat kan! Word hier lid van Logeion of hier abonnee van C.

« Terug

Reacties op 'Volgend jaar acht keer vakblad C in plaats van zes keer!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.