Bedankt voor een mooi 2019!

Bedanktvideo 705x220.jpgwoensdag 27 november 2019 14:08

Het is alweer bijna het einde van het jaar en daarom is dit een mooi moment om te reflecteren op 2019 en om ieder Logeion-lid te bedanken. Bedanken voor de steun en inzet en bedanken voor het lid zijn van Logeion. Leden zorgen - samen met onze partners, vakgenoten en collega’s uit aanpalende vakgebieden - ervoor dat we een bloeiende vereniging zijn. En daar hoort een feestelijke video special voor de leden bij!

Door André Manning

Een korte terugblik op het afgelopen jaar laat zien dat we opnieuw forse stappen vooruit hebben gezet. Ik ben blij en trots dat het goed gaat met Logeion. Zonder jouw steun, en die van ruim 4.000 andere leden, zou dit natuurlijk niet mogelijk zijn en daarvoor wil ik je nogmaals hartelijk bedanken! Bekijk de video die speciaal is gemaakt om jou te bedanken. Klik op onderstaande afbeelding. 

« Terug

Reacties op 'Bedankt voor een mooi 2019!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.