Babbage Company en Logeion versterken hun partnerschap in 2020

Babbage Company partnerschap 705x220.jpgdonderdag 14 november 2019 12:39

Babbage Company, recruitmentbureau voor marketing, communicatie en online professionals, en Logeion werken al jarenlang actief samen. Bijvoorbeeld door actieve participatie in commissies, zoals de selectiecommissie Comm/v en ComTalent, en het Partnerschap van het Centrum Strategische Communicatie. Monique van Vliet, managing consultant en partner Babbage Company, vertelt: "We breiden dit nu uit naar een partnerschap voor Logeion-breed. We geloven in de kracht van netwerken, dat zit in ons DNA, en met dit partnerschap versterken onze netwerken elkaar nog meer. Kennisdeling en ontmoeting staan daarbij voorop."

Door de redactie

Monique van Vliet vervolgt: "Zeker nu we ook 'preferred supplier' zijn voor de Rijksoverheid willen we dat nog zichtbaarder doen en ook een inhoudelijke bijdrage leveren. Zoals bij onze goedbezochte sessie 'Kloofkunde voor gevorderden' op PubCom19."

André Manning, directeur van Logeion, is blij met deze volgende stap in de samenwerking. "We zijn natuurlijk hartstikke blij met deze samenwerking met Babbage Company", aldus Andre Manning, directeur van Logeion. "We hebben als vereniging al enige tijd de wind in de zeilen en daar zijn we al onze leden en partners bijzonder dankbaar voor. We werken al enige tijd samen met de collega’s van Babbage en het is mooi om te zien dat we nu samen een samenwerking voor een volledig jaar uit hebben kunnen werken om de zichtbaarheid van en de positionering van Babbage naar onze leden verder te versterken. Ik ben er van overtuigd dat we het communicatievak op deze manier een flinke duw in de rug kunnen geven."

Op de foto: André Manning (Directeur Logeion), Monique van Vliet (Managing Consultant en Partner Babbage Company) en Lieke Severijns (Managing Director Babbage Company).

« Terug

Reacties op 'Babbage Company en Logeion versterken hun partnerschap in 2020'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.