SRM is nieuwe Partner van het Centrum Strategische Communicatie

Ondertekening SRM 705x220.jpgdonderdag 31 oktober 2019 16:48

Opleidingsinstituut SRM is Partner van het Centrum Strategische Communicatie (CSC) geworden. Het CSC is een niet-fysiek platform van Logeion dat de verbinding tussen communicatiewetenschap en -praktijk aanjaagt. Samen met ruim twintig andere Partners van het CSC ondersteunt SRM onder andere de Leerstoel Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en maken ze wetenschappelijk onderzoek naar (strategische) communicatie vanuit het CSC mogelijk.

Door de redactie

"Het is bijzonder fijn dat we samen met SRM een mooie, nieuwe samenwerking hebben kunnen vormgeven en daar zijn we natuurlijk enorm blij mee", aldus André Manning, directeur van Logeion. "Logeion heeft al enige tijd de wind flink in de zeilen en inmiddels zijn bijna 4.200 communicatieprofessionals Logeion-lid. In het verleden hebben we succesvol samengewerkt met de collega’s van SRM en het is mooi om te zien dat we deze samenwerking verder kunnen vormgeven, om de zichtbaarheid van SRM te vergroten en hun aanbod aan opleidingen onder de aandacht van onze leden en alle andere communicatieprofessionals te brengen. Met deze samenwerking  kunnen we de ontwikkeling van het communicatievak een flinke duw in de rug geven."

SRM
SRM is sinds 1955 het opleidingsinstituut voor beginnende en ervaren professionals binnen de communicatie. Maarten Nijboer, Commercieel Manager van SRM zegt: "In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben we een reputatie verworven als de meest ervaren en meest gerenommeerde particuliere aanbieder van opleidingen in ons vakgebied. In opleidingen van SRM staan de competenties en vaardigheden centraal die de deelnemers aantoonbaar beter laten presteren in hun huidige functie. De SRM 'live cases' bieden strategische uitdaging én verdieping die een volgende stap in de communicatiecarrière mogelijk maken. Onze deelnemers geven zelf aan dat na het volgen van een opleiding bij SRM hun kennis en kunde in hun vakgebied met 40% is toegenomen. Verder ervaren ze een toename van 30% aan betere resultaten in de praktijk. Daar zijn we heel trots op, maar het verplicht ons tegelijk om het niveau van onze opleidingen voortdurend tegen het licht te houden en waar nodig bij te stellen. Ons verbinden aan het Centrum Strategische Communicatie sluit hier perfect bij aan. Het kunnen sparren en kennisdelen met onderzoekers en docenten (van universiteiten, hogescholen en andere particuliere instellingen) en aangesloten communicatieprofessionals is essentieel een brug te slaan tussen de wetenschap en de praktijk waarvoor wij dagelijks mensen opleiden."

Partners van het Centrum Strategische Communicatie
Als Partner van het CSC verkennen onderzoekers en docenten van universiteiten, hogescholen, particuliere onderwijsinstellingen en strategische communicatieprofessionals elkaars werkterrein. Ook delen ze kennis met elkaar en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen tussen wetenschap en praktijk opleveren, geven richting aan de verdere positionering en professionalisering van het vak communicatie. Door de activiteiten van het CSC wordt het (strategische) communicatievak naar een hoger niveau gebracht.

Op de website van het Centrum Strategische Communicatie vind je meer informatie over het CSC en kun je ook alle andere Partners van het CSC bekijken. Heb je interesse om het CSC en de Logeion-leerstoel ook te ondersteunen? Download de flyer voor meer informatie of neem contact op met partnerships@logeion.nl.

« Terug

Reacties op 'SRM is nieuwe Partner van het Centrum Strategische Communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > oktober

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.