Kom ook naar de feestelijke Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst!

Vuurwerk 705x220.jpgmaandag 28 oktober 2019 08:00

We zetten een mooie traditie voort en nodigen alle Logeion-leden weer van harte uit voor de Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari! Een mooi moment om met elkaar het glas te heffen op Logeion en elkaars plannen voor 2020. We beginnen dit nieuwe jaar met een flinke dosis humor, dankzij de twee sprekers dr. Christian Burgers en Mieke Kerkhof.

Door de redactie

De Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst vindt opnieuw plaats in het recent vernieuwde Beeld en Geluid Den Haag. Als eerste zal onze voorzitter Wieneke Buurman plannen en ontwikkelingen voor het vak en de vereniging toelichten, waarna dr. Christian Burgers (hoogleraar Leerstoel Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam) zijn maidenspeech voor Logeion-leden houdt over de rol van humor in communicatie. We sluiten het formele gedeelte af met een bijdrage van Mieke Kerkhof, gynaecoloog bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis en kampioen ikjes-schrijver op de achterkant van de NRC. Mieke is voortdurend bezig met taal, humor en woordspelingen. Haar eerste boek 'Even ontspannen, mevrouw' staat vol met grappige verhalen uit haar praktijk, waar zij werkt als gynaecoloog. Vervolgens heffen we met elkaar het glas op het nieuwe jaar en is er voldoende tijd om oude en nieuwe bekenden te spreken. We hopen op 9 januari samen met jou het 2020 in de luiden. Ben je erbij?

Aanmelden
Deze feestelijke bijeenkomst is exclusief voor Logeion-leden en de toegang is gratis* (incl. hapjes en twee drankjes). Het is van belang dat je voor het aanmelden rechtsboven op de Logeion-website inlogt, zodat het systeem je als Logeion-lid herkent. Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus vol is helaas vol in dit geval. Zorg dat je er op tijd bij bent en meld je aan<LINK TOEVOEGEN>!


*Helaas komt het bij onze gratis bijeenkomsten nogal eens voor dat mensen op het laatste moment afzeggen of niet aanwezig zijn. Daarom hebben we besloten om bij no-shows die niet voor 3 januari hun aanmelding hebben geannuleerd een bedrag van €20,00 in rekening te brengen.

« Terug

Reacties op 'Kom ook naar de feestelijke Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.