Waar draait het om in leiderschapscommunicatie?

LEIDER~3.JPGdonderdag 17 oktober 2019 11:00

Als zaken echt ingewikkeld worden, neemt de roep om leiderschap toe. Maar hoe adviseren we onze bestuurders als het er echt op aankomt en het spannend wordt? Begrijpen we waar het om draait bij leiderschap? Leiderschapsspecialisten Manfred van Doorn en Rozemarijn Dols leren je over de verschillen tussen mannelijke- en vrouwelijke leiderschapscommunicatie, maar ook over de kracht van verhalen, betekenisgeving, de impact van goede communicatie en humor.

Door de redactie

Manfred van Doorn en Rozemarijn Dols vertellen je in onderstaande video meer over leiderschap en communicatie, maar ook in de masterclass Leiderschapscommunicatie M/V die Logeion samen met het Platform Communicatie Rotterdam organiseert op 25 november.

Leer 12 leiderschapslessen op Instagram
Daarnaast leert Manfred van Doorn je de 12 fasen van het Double Healix Model kennen waarmee je jouw leiderschap(scommunicatie) naar een hoger niveau kunt brengen. Dit doet hij in 12 video's die je vindt op de Instagram van Logeion. Volg je Logeion nog niet op Instagram? Zoek op de accountnaam: Logeion.nl.

« Terug

Reacties op 'Waar draait het om in leiderschapscommunicatie?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.