De inschrijving voor sessies van PubCom19 is geopend!

PubCom19 neutraal met alleen logo 705x220.jpgwoensdag 16 oktober 2019 15:45

Over twee weken is het tijd voor PubCom19, het Nationaal Congres Publieke Communicatie! Het programma met vijf sprekers op het hoofdpodium en verschillende inspirerende sessies is rond. Vanaf nu kun je je inschrijven voor jouw favoriete sessies. Heb je nog geen kaartje voor PubCom19? Meld je snel aan, zodat je meteen jouw perfecte programma kunt samenstellen. Per sessie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is helaas vol. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Door de redactie

Meer informatie over PubCom19 vind je hier en aanmelden kan gemakkelijk via deze link.

Heb je al een kaartje voor PubCom19? 
Dan ontvang je morgen om 9.00 uur 's ochtends een inschrijflink per e-mail waarmee je je favoriete sessie kunt kiezen. 

Het programma van PubCom19
Het programma van PubCom19 is compleet. Friso Fennema (hoofd Communicatie Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) is keynotespreker en daarnaast staan op het hoofdpodium, onder leiding van dagvoorzitter Inge Wallage (European Association of Communication Directors of The Butterfly Effect), Hanneke Felten (onderzoeker bij Movisie), Froukje de Jonge (waarnemend burgemeester Stadskanaal), Fidan Ekiz (journaliste) en Shada Islam (spreker, gastdocent en auteur). Verder kun je in twee rondes kiezen uit verschillende workshops en inspiratiesessies van onder andere de vijf finalisten voor de Galjaardprijs 2019. Deze Galjaardprijs 2019 wordt tijdens het congres ook uitgereikt aan het meest inspirerende, innovatieve en impactvolle communicatieproject in het publieke domein. 

De sessies
Je kunt alvast je favoriete sessies bekijken. De sessies waarvoor je je kunt inschrijven zijn in ronde 1:
1. Finalist Politie Nederland- Je bent één klik verwijderd van cybercrime2. Finalist Gemeente Rijssen-Holten – #BBTY0548
3. Finalist Gemeente Rotterdam – Onze tunnel
4. Sessie van De Balie – Van sokkel naar schandpaal: bedreiging of kans?
5. Sessie van Publiquest – ‘Boze burgers’ versus ‘dove bestuurders’: hoe voer je het gesprek over de Oostvaardersplassen?

En in ronde 2: 
1. Finalist Politie Rotterdam – Wapeninleveractie
2. Finalist Gemeente Amsterdam – We Live Here
3. Sessie van Babbage Company – Kloofkunde voor gevorderden 
4. Sessie van Bind-  De inzet van community ontwikkeling en beheer voor het verkleinen van polarisatie
5. Sessie Bart Scholten – Geef kleuring aan zwart-wit denken
6. Sessie van SRM – Intuïtieve publiekscommunicatie: op zielsniveau vertrouwen herstellen

« Terug

Reacties op 'De inschrijving voor sessies van PubCom19 is geopend!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.