Jury Galjaardprijs bedankt voor de inspirerende inzendingen

Galjaardprijs2018 vastgehouden 705x220.jpgwoensdag 21 augustus 2019 15:10

Dit jaar ontvingen we als jury Galjaardprijs weer veel mooie inzendingen die meedingen naar de Galjaardprijs 2019. Maar liefst 36 mooie, knappe campagnes werden ingezonden. Hartelijk dank daarvoor! Met de zeer gewaardeerde hulp van de regiojury's zijn we tot een prachtige longlist van 20 genomineerde inzendingen gekomen. Per provincie helpt een regiojury bij het werven en met het beoordelen van de inzendingen. Ook dit jaar hebben ze weer topwerk geleverd om te komen tot een aantrekkelijke lijst van genomineerden.

Door de redactie

Inspirerende inzendingen: lastige keuze
De jury heeft de zomervakantie gebruikt om al die inzendingen goed tegen het licht te houden op het vlak van inspiratie, innovatie en impact. Eind augustus komt de jury nog één keer bij elkaar om vijf inzendingen te kiezen die zich finalist mogen noemen. Deze finalisten gaan zich nog speciaal presenteren aan het grote publiek en hebben een persoonlijk gesprek met de jury. Dat is leuk en spannend. En op 31 oktober, tijdens het Nationaal Congres Publieke Communicatie (de vernieuwde Galjaarddag), zal de winnaar van de juryprijs én de publieksprijs bekend worden gemaakt. Voordat we dat doen hebben we een heel mooi programma dat in het teken zal staan van polarisatie. Dat beloofd vuurwerk!

Alweer het vijfde Galjaardboek
Elk jaar verschijnt ook een speciaal Galjaardboek vol mooie, actuele casussen en prikkelende visies: Communicatieverhaal halen. Dit boek wordt zorgvuldig samengesteld door Galjaardcommissielid Arjen P. van Leeuwen en dit jaar verschijnt alweer de vijfde (speciale) editie. In het boek zijn onder andere alle finalisten en zoveel mogelijk inzendingen voor de Galjaardprijs 2019 opgenomen, maar is er ook ruimte voor de vele smaakmakers uit ons vak die een visionaire bijdrage of mooi verhaal delen. Daarnaast is ook speciale ruimte gereserveerd voor Annette Reijersen van Buuren, Communicatievrouw 2019, en Stefan Meershoek, Communicatietalent 2019. Ook al wint één project de Galjaardprijs, elk verhaal verdient een eigen podium. Daarom is het boek er gekomen: om verhalen en visies te faciliteren zodat elk verhaal of campagne zijn eigen publiek vindt. In het boek is er nog ruimte voor een aantal mooie verhalen of campagnes. Heb je zo een project en wil je dat jouw verhaal met heel Nederland wordt gedeeld? Neem voor meer informatie over de mogelijkheiden, kosten en voorwaarden contact op met Arjen P. van Leeuwen.

En wil je het prachtige programma op donderdag 31 oktober niet missen? De Early Bird-kaarten zijn nu al te bestellen!

« Terug

Reacties op 'Jury Galjaardprijs bedankt voor de inspirerende inzendingen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.