Word jij de nieuwe programmamanager bij Young Logeion?

bestuur-2019maandag 14 oktober 2019 08:00

Young Logeion is op zoek naar een programmamanager. Als programmamanager organiseer je samen met de rest van het bestuur ongeveer acht bijeenkomsten per jaar. Van bedrijfsbezoeken en workshops over persoonlijke ontwikkeling tot vakinhoudelijke events en een waanzinnige studiereis. Je bent verantwoordelijk voor een divers programma-aanbod voor de leden. En je maakt de Young Logeion-bijeenkomsten samen met het bestuur tot een groot succes.

Door Freek Snelting

Wie zijn wij?
Young Logeion is het netwerk voor studenten en starters in communicatie tot dertig jaar. Ons doel is om jonge vakgenoten te verbinden, met elkaar en met het vak. Dat doen we elk jaar met inspirerende events, ons buddyprogramma en een internationale studiereis. En natuurlijk door af en toe een biertje met elkaar te drinken. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, programmamanager, community manager en een bestuurslid externe relaties. Als bestuur komen we één keer per maand bij elkaar. Onze vergaderingen zijn niet alleen efficiënt, maar ook erg gezellig.

Waar ga jij voor?
Als programmamanager coördineer je alle events van Young Logeion. Zo maak je samen met vijf gedreven bestuursleden een jaarprogrammering, die aansluit op de behoefte van onze leden. Je zoekt samen met het bestuur inspirerende sprekers, toffe bedrijven en mooie locaties voor de events en stemt met hen het inhoudelijke programma af. Je verzorgt de aankondiging van events op onze website en coördineert het verzenden van de digitale uitnodigingen. Tijdens de events zorg je dat alles op rolletjes loopt en dat onze leden met interessante inzichten en een goed gevoel naar huis gaan. Na het event zorg je dat deelnemers hun feedback geven. En met deze feedback zorg je er natuurlijk voor dat het volgende event nóg beter wordt.

Wie ben jij?
Onze gedroomde programmamanager vindt zichzelf helemaal in onderstaande vragen:

  • Ben jij een enthousiaste young professional die binnen nu en twee jaar niet ouder is dan dertig jaar?
  • Zie je jezelf nu al als een (potentiële) proactieve programmamanager die overloopt van ideeën en energie krijgt van het regelen van gave sprekers, bedrijven en locaties?
  • Wil jij zo’n zes uur per week knallen om gave events neer te zetten?
  • Ben je lid van Logeion of wil je dat worden?


We kijken uit naar jouw reactie!
Ga jij samen met ons de uitdaging aan om Young Logeion verder te laten bloeien? Om elk event iets vetter te maken dan de vorige? Laat ons weten wie je bent en waarom jij de nieuwe programmamanager van Young Logeion wil worden. Als bestuur werken we erg resultaatgericht: kom daarom in je sollicitatie met concrete ideeën. We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk 31 oktober 2019 via young@logeion.nl.

Meer weten?
Wil je meer weten over de functie van programmamanager? Eén van onze huidige programmamanagers Patty Huijbers beantwoordt met veel plezier jouw vragen via patty@hollandspoor.com.

« Terug

Reacties op 'Word jij de nieuwe programmamanager bij Young Logeion?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > oktober

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.