C-day19 krijgt een 7,8 gemiddeld van de bezoekers

Cday_705x220.pngwoensdag 24 juli 2019 15:46

Een maand geleden reisden meer dan 800 communicatieprofessionals af naar Nieuwegein voor C-day19, het vakcongres van het jaar. Op de dag zelf heeft de organisatie al veel reacties en feedback ontvangen. Na afloop van het event zijn de bezoekers gevraagd om via de congresapp Yellenge een evaluatie in te vullen. De enquête is ingevuld door 242 deelnemers en zij geven C-day19 een 7,8 gemiddeld als rapportcijfer. Deborah Nas scoort het hoogste cijfer van sprekers op het hoofdpodium; ze krijgt gemiddeld een 8,2. Japke-d Bouma, die de afsluiting van de dag verzorgde, volgt op de voet met gemiddeld een 8.

Door de redactie

Naast de sprekers op het hoofdpodium zijn de fasterclasses in de middag ook beoordeeld. De deelnemers gaven zowel de sprekers als de inhoud een cijfer. George McGregor van onze Britse zusterorganisatie PRCA met zijn fasterclass ‘Brexit: een nachtmerrie of droom voor de communicatieprofessional?’ ontvangt het hoogste cijfer: een 9. De fasterclasses ‘Gedragsverandering en beïnvloedingstechnieken in communicatie’ door Rick van Baaren en Matthijs van Leeuwen én ‘Enter the future – met Tappan de tunnel in’ door Britta Ruijters en Jeroen van der Hee volgen met een 8,6.

Ook hebben veel deelnemers feedback, tips en suggesties gegeven in de evaluatie. De organisatie van C-day komt deze zomer bijeen en gaat aan de hand van deze evaluatie aan de slag met C-day20, zodat deze editie nóg beter wordt. Staat C-day20 op 16 juni 2020 al bij jou in de agenda?!

Wil je nog nagenieten van C-day19? Er staat een fotoalbum online op Facebook, check of jij en je collega’s zijn gespot!

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.