Je gaat op vakantie en neemt mee...

zomer705x220.pngwoensdag 24 juli 2019 12:29

De laatste twee edities van het vakblad waarin je artikelen kunt lezen over onder andere polarisatie, chatbots en de Omgevingswet. We hebben een digitale versie voor je, want dat scheelt weer gewicht in je koffer. En afgelopen juni is, in samenwerking met BNR, de Big Five over communicatie opgenomen. Heb je nog geen tijd gehad om deze te beluisteren? De podcasts kun je alsnog vanaf je strandbedje beluisteren.

Door de redactie

De vijf podcasts gaan over imago-en reputatiemanagement, gedragsverandering en sociale media van de organisatie. Je kunt alle podcasts beluisteren via deze link: http://bit.ly/2xS3Hz9.
En download hier de laatste twee vakbladen. Wil je het vakblad niet alleen digitaal lezen? Dat kan. Word dan lid van Logeion en ontvang zes keer per jaar de C in je brievenbus, boordevol inhoud over het vak. 

« Terug

Reacties op 'Je gaat op vakantie en neemt mee...'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.